afbeelding 600

Puck Air ACTIE

Puck Air
€ 399.00 nu 269.00
InStock
Compas

Beschrijving

Gestroomlijnd, betrouwbaar, ergonomisch en gebruiksvriendelijk

• Geïntegreerde manometer en berekening van tijd met resterende lucht

• Dot matrix-display

• Modi voor lucht, nitrox en bottomtimer

Sportief en functioneel. Met alle informatie waar een enthousiaste duiker niet zonder kan. Met de Puck Air weet u altijd wat u te doen staat. En met het Easy Access System was het nog nooit zo gemakkelijk om door het menu van de computer te navigeren!


VOOR DE VEELEISENDE DUIKER:

Als u vaak en onder moeilijke omstandigheden duikt, heeft u producten van uitstekende kwaliteit nodig waar u altijd op kunt rekenen, keer op keer. Mares heeft zich altijd al beziggehouden met nieuwe technologie en werkt voortdurend aan innovatieve producten die concrete voordelen opleveren: de voortreffelijke betrouwbaarheid en prestaties worden door de meeste ervaren, veeleisende duikers op de juiste waarde geschat

KOUD WATER

Bij het ontwerpen en fabriceren van producten voor duiken in koud water is de opperste aandacht voor prestatie, veiligheid en techniek een must. Mares maakt materialen die speciaal zijn bedoeld voor duiken in koud water en onder het ijs. De producten worden rigoureus getest zodat u verzekerd bent van het allerbeste en u comfortabel, warm en veilig kunt duiken. Zelfs de US Navy heeft erkend dat Mares het beste materiaal voor extreme omstandigheden is.


IDEAAL VOOR OP REIS:

De airlines zijn tegenwoordig onverbiddelijk als het gaat om het gewicht van uw bagage, en dus is een uitrusting met reisvriendelijke kwaliteiten een uitkomst. Licht van gewicht, gestroomlijnd, eenvoudig in te pakken en probleemloos, dat zijn enkele kernwoorden voor materialen die geschikt zijn voor op reis.

RGBM:

Het “Reduced Gradient Bubbles Model”-algoritme van Mares-Wienke is op dit moment het beste algoritme waarmee u de vorming van microbellen kunt voorkomen. Het RGBM-algoritme, dat het resultaat is van een onderzoek dat dr. Bruce Wienke tijdens meer dan 10.000 echte duiken in het lab in Los Alamos uitvoerde, gaat uit van diepe stops waardoor u nog veiliger duikt zonder dat dit ten koste gaat van uw duiktijd.


SPECIALE MODI:

Mares-computers beschikken over speciale functies voor speciale duiken. Als u op de volgende paginas dit pictogram ziet, geeft de gemarkeerde “letter” aan dat de Mares-computer over de desbetreffende functie beschikt. Lucht Nitrox Freedive Bottomtimer


BEHOUDENDE INSTELLINGEN:

Veel Mares-computers kunnen door u worden ingesteld en indien nodig worden aangepast aan een conservatiever duikprofiel. Als u multilevel-duiken of meerdere duiken op een dag maakt, kunt u het niveau van verschillende instellingen wijzigen zodat uw computer bij de berekeningen uitgaat van een conservatiever duikprofiel.


EASY ACCESS:

Met de Easy Access-drukknoppen kunt u de computer onder alle omstandigheden bedienen, zelfs met dikke handschoenen aan. Navigeren door de computerprogrammas is buitengewoon eenvoudig en intuïtief, of de computer nu één, twee, drie of vier knoppen heeft.


GOED AFLEESBAAR DISPLAY:

Mares streeft naar instrumenten die onder alle omstandigheden goed afleesbaar zijn. Daarom produceren wij brede, contrastrijke computerdisplays met een sterke achtergrondverlichting, waarop de informatie groot en helder wordt weergegeven. Speciale aandacht wordt besteed aan de kijkhoek. Zo wordt voorkomen dat de informatie vervormd wordt als u er vanuit een bepaalde hoek naar kijkt, en is een goede afleesbaarheid altijd gegarandeerd.
STERKE DISPLAYVERLICHTING:

Mares-computers staan erom bekend dat het display over de sterkste achtergrondverlichting beschikt. Dat is alleen maar mogelijk dankzij intelligent energiebeheer en het gebruik van gewone batterijen. De displayverlichting kan met een timer of permanent (afhankelijk van het model) ingeschakeld worden, zodat u de computer in het donker of bij slecht zicht beter kunt aflezen.BATTERIJEN DIE U ZELF KUNT VERVANGEN:

De mogelijkheid voor gebruikers om lege of bijna lege batterijen te verwisselen wanneer en waar dat maar nodig is. Standaardbatterijen zijn bijna overal in de wereld te koop. U hoeft een duik met een Mares-computer nooit af te breken omdat de batterij leeg is. En al uw informatie blijft goed bewaard..
LUCHTGEÏNTEGREERD:

De druk van het gasmengsel wordt door de computer geregistreerd. De gegevens van de resterende bodemtijd zijn dan ook niet alleen gebaseerd op diepte, maar ook op het luchtverbruik. Voor u betekent dat een langere bodemtijd en veiliger duiken.Nitrox: Yes

Bodemtijd: Botton Timer

Free Dive: No

Stopwatch Timer: No

Alkaline batterijen: Lithium Batteries

Max Op. diepte: 150m; 492ft

Logboek: 36hr

Duikprofiel: Profile sampling Rates 20s

Mineraalglas: No

Alarmfuncties: Exclude Audible Alarms Options

Luchtverbruiksindicator: Yes

Opstijgsnelheid: Digitaal

• Geïntegreerde manometer en berekening van tijd met resterende lucht
• Dot matrix-display
• Modi voor lucht, nitrox en bottomtimer

Sportief en functioneel. Met alle informatie waar een enthousiaste duiker niet zonder kan. Met de Puck Air weet u altijd wat u te doen staat. En met het Easy Access System was het nog nooit zo gemakkelijk om door het menu van de computer te navigeren!


 

 


Terug naar overzicht